Schramm bedden, wat maakt deze bedden zo bijzonder?

Het kopen van een nieuw bed is nu niet bepaal iets dat je zomaar even elke dag doet, integendeel. Het spreekt dan ook voor zich dat je er altijd voor zal willen kiezen om bij het aanschaffen van een nieuw exemplaar even grondig te kijken naar de verschillende mogelijkheden die er allemaal op de markt zijn terug te vinden. Eén van deze mogelijkheden zijn de zogenaamde Schramm bedden. Het gaat hierbij om bedden welke al een zeer lange tijd op de markt terug te vinden zijn en die kunnen rekenen op een geweldige populariteit. Wil jij graag meer ontdekken over het bestellen van dergelijke bedden? Dan dien je vooral ook de onderstaande informatie nog even door te nemen.

Een bed op maat? Kies dan voor Schramm bedden! 

Schramm is een Duits familiebedrijf welke op moment van schrijven al meer dan 90 jaar ervaring heeft met het maken van bedden. Voor alle verschillende Schramm bedden geldt dat ze er bekend om staan met de hand te worden vervaardigd. Voor dit merk geldt dat ze zich heeft gespecialiseerd in het produceren van verstelbare boxsprings terwijl er een groot aantal mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van vormgeving. Voor Schramm geldt dat ze zich onder meer kenmerkt door het bekende twee-matrassen-systeem. Voor dit systeem geldt dat ze bestaat uit een stabiele ondervering gecombineerd met een flexibele bovenmatras. Door deze geweldige combinatie wordt er in de praktijk steevast voor gezorgd dat er een optimale ondersteuning evenals ventilatie kan worden gerealiseerd. Dit alleen al maakt deze bedden tot een absolute aanrader.

Tot wel 7 motoren per ligvlak mogelijk 

Ook een zeer interessant voordeel waar je op kan rekenen bij de keuze voor Schramm bedden heeft te maken met het feit dat deze zomaar even kunnen beschikken over tot maximaal 7 motoren per ligvlak. Dat is absoluut uniek. Dit heeft als gevolg dat je in je bed door gebruik te maken van je boxspring heel wat verschillende zaken kan doen. Denk hierbij niet alleen aan het kijken van televisie, maar wat bovendien ook te denken van het lezen van een boek of gewoon de benen en de wervelkolom ontlasten? Al deze verschillende zaken behoren zeer eenvoudig tot de mogelijkheden als je kiest voor het aanschaffen van een bed van het merk Schramm.

De belangrijkste voordelen van Schramm bedden op een rijtje 

Het aanschaffen van Schramm bedden zorgt er in de praktijk steevast voor dat je kan rekenen op een aantal meer dan aardige voordelen. De belangrijkste van deze voordelen zijn de onderstaande:

  • Er is altijd sprake van een mooie, kwalitatieve en ambachtelijke stoffering;
  • De stoffering kan strak of met een zogenaamde bedrok gebeuren; 
  • Voor de stoffering geldt dat ze altijd afneembaar is; 
  • Je geniet van een grote keuze uit verschillende hoofdborden; 
  • De bedden zijn motorisch verstelbaar in hoogte voor de schouders en het bekken;

Voordat je over gaat tot het aanschaffen van een bepaald type bed is het steevast van cruciaal belang om je even te gaan verdiepen in de voordelen die er precies aan toegeschreven kunnen worden. Doe jij dat ook? Dan zal direct duidelijk worden dat er zeker en vast heel wat mooie voordelen verbonden zijn aan het aanschaffen van een bed van het merk Schramm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *